23 iulie 2011

PUBLIKA, tu ești Moldova? (continuare)


De fapt prima parte a acestui articol avea preconizată și o continuare, iat-o!

Părerea mea nu a fost desfășurată pe deplin, ca să fie înțeleasă corect. Eu, referitor la PUBLIKA, am încă o părere bună, dar cu rezerve. Cum am spus, nu-mi place campania asta nouă, cu EU SUNT MOLDOVA, nu-mi place și gata! Nu văd cum ar încheia-o, nu-i văd finalul. Nu aș vrea ca pe 27 august PUBLIKA să ne spună că un număr de oameni au spus că ei sunt Moldova sau alte banalități concrete. Dacă cineva îi vede finalul acestei campanii, să-l scrie!

Încă mai cred că PUBLIKA are viitor, Jurnal TV nu, că ea mai se vinde, mai nu-i ajunge bani, și mai se zvârcolește că nu are public. PUBLIKA are viitor doar dacă viitorul nu e cu implicare politică în politica postului! Și chiar nu mă interesează ce partid nenorocit și-a băgat influența în PUBLIKA, căci oricum nu are folos din asta.

FABRIKA
Emisiunea asta încă se ține, dar se ține bine. Natalia Morari este o personalitate pe lângă câteva cititoare de prompter de acolo. Mai sunt personalități în știri dar nu le dau nume, însă Morari are un nume, pe care singură și la creat. A fost și Mihaela Gherasim puternică în Fabrikă, dar din cauza rădăcinilor tăioase nu a rezistat și a plecat. Eu cred că a făcut un pas corect, fiindcă are tupeu și va ajunge mai mult decât o prezentatoare bună. Nataliei îi doresc succes, să se țină pe poziții, să nu devieze spre culori, oricât de frumoase nu ar fi acestea.

ÎN REST
În rest, PUBLIKA nu are calități proaste. Dar cum progresul în Moldova merge doar dacă se fac pași încet și sigur, aici a călcat strâmb. Campania cu EU SUNT MOLDOVA ar trebui realizată peste vre-o 5-6 ani, când nu doar oamenii cu televiziune prin cablu de la oraș s-ar dezvolta, ci și provinciile. Căci sunt sigur că mulți de acolo ar trimite-o naibii (în sate se mai spune altfel la acest cuvânt) pe PUBLIKA, eu am fost martor a câtorva astfel de trimiteri, și nu-mi place, desigur!

Și iarăși mă leg de ceea ce vreau să susțin cu vârf și îndesat, căci nici o marfă politică nu trebuie să-și bage nasul în televiziune, mai ales în una de știri! Asta înseamnă că un partid ar induce și impune pe toți telespectatorii postului să privească ce vor liderii lui. Nu-i frumos! Noi nu suntem păpuși să ne cunducă cineva! Asta să le fie clar!

PUBLIKA, de ce?
Și, de ce m-a dezamăgit PUBLIKA? Prin faptul că nu se mobilizează. Eu cred că dacă pleacă suportul, mobilizarea, conducerea românească, ce prin strictețea lor țin pe picioare această televiziune, se va face frunză limpede jumătate din structură. Așa cred eu! Cine crede astfel, să spună părerea!

Eu atât am avut de spus! Sper că cel puțin acum am fost înțeles bine! Vă mulțumesc!

P.S. Nu vă ascundeți sub nickname-uri străine, vă rog! Cum am mai spus, anonimii nu au caracter, așa că eu nu-i cred nici o dată!

Toate părerile expuse în acest articol îmi aparțin. Nu primesc interpretări haotice și ce nu au legătură cu tema!

1 comentarii:

Adrian spunea...

deakord!!! :)

Trimiteți un comentariu