28 februarie 2011

Ce ne priveşte? Cum vine martie? Care ştiri?

Ştirile care ne privesc, deja v-or fi filme, la fel, care ne privesc, căci nu cred că serialele, documentarele şi desenele animate de la Jurnal TV v-or aduce trustului media audienţe de invidiat! Cei ce au urmărite a câte jumătate de seriale la alte posturi nu se vor arunca tronc la JTV, căci au şi ăştia filme! Poate dacă dau pe post "Sex and the City", se v-or mai declara unii ca telespectatori fideli, ai serialului, bineînţeles!

Oh, da! De mâine e martie! De mâine, adică, ar trebui să ne lăsăm ciuboţelele acasă şi să le schimbăm pe o pereche de bocanci stilaţi, cu care să facem prezentări de modă la prima ridicare de picior pe treapta troleibuzului, sau microbuzului. Dar, nu e să fie aşa! Tot o ţinem în zăpadă, troiene, prin păduri ce-i drept, "flioşc, flioşc" sub ciuboţele şi aşa mai departe, până la mizeria de pe jos din transportul public.
Iarna, so ia naiba! Dar meteorologii ne promit, deja a 2-a oară, că e gata cu iarna pe anul ăsta! Dar, să vedem, ne mint sau nu?! Cel puţin eu, m-am săturat de iarnă! Nu o alung, că ea va pleca singură, dar e prea mult, după cum în alţi ani nici nu prea vedeam zăpadă, anul acesta ne-a fost dată în exces! Berechet!

PUBLIKA rămâne pe poziţii! Şi bine face! După ce Jurnal nu mai e televiziune de ştiri, monopolul îl are PUBLIKA! Doar că, acum ei îi revine marea responsabilitate de a ne informa, şi de a o face cât mai echidistant, şi imparţial. Cred că audienţele ei nu v-or creşte extrem de mult, totuşi, o parte din consumatorii de ştiri de la JTV v-o sări gadrul în ograda vecinului, căci  aici sunt mai mulţi pomi cu...ştiri! Aşa că JTV îşi asumă o mare responsabilitate când face această trecere de la Ştiri la Generalist! Cei ce iubesc ştirile nu v-or îndrăgi dintr-o dată filmele, şi invers! Aşa că Jurnal acum face şi un schimb de public! Vrea să fie "încercată" (în sensul bun al cuvântului) de toţi!

| Vadim Zgherea 2011

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu