9 iulie 2010

Sigla TV la moldoveni!

Sa incepem cu Moldova 1, care azi, 9 iulie, si-a schimbat sigla. Ce pot sa zic, cam saraca sigla, insa daca sa gandim ca se bazeaza pe Obiectivitate, speram ca peste vre-o 3 ani o alta sigla, mai reusita va aparea. Asta in prezent mai mergem pentru un buget ca al TRM!

Urmeaza PUBLIKA, care se bazeaza pe un design mai desavarsit. Desi siglei uneori ii lipseste inscriptia PUBLIKA din patratul alb, cu colturi rotunde, lasam astea, trecem la design. Ce sa zic, da mai mult a "Doar stiri, si nimic mai mult!", caci, pe asta se bazeaza Stiri Media Group!

Jurnal TV! Aici nu zic mai nimic, caci sigla e tare, postul in sine mai e cum mai e, insa sigla e de milioane, un slil nou, pentru Moldova!

Trecem la PRO TV! Astia nu au de ales, sau nu au mult chin, iau sigla romanilor, o pun pe sticla si pok, PRO TV CHISINAU! E frumoasa sigla, da a 3D, pai si efect are!

PRIME si 2plus, caci sunt o companie, sa le postam impreuna! PRIME a facut ceva mai cu patrate, 2plus s-a axat pe cercuri, ce sa zic, geometrie in televiziune. Dar, totusi, are efect daca atata lume priveste aceste posturi!


 



Ajungem la TV7! Ei se bazeaza pe impreunarea spre un design desavarsit a literelor si cifrelor! Frumos! Doar ca nu-i tot a lor, la sectiunea tv, in rest e bine!

NIT! Pai astia copie o sigla straina, se stie asta! Oricum, frumos ca pun culorile tricolorului pe post!



Ajungem si la EuroTV Chisinau aca EUTV! Sigla e buna, parca mi se pare ca e folosit font-ul Myriad! Dar merge, pentru o televiziune cum e ea!

N4! Multe filme, sigla e cam veche, totul coincide!


Noroc TV! Nustiu ce au ei cu potcoava, poate de la Potcoava de Aur, dar o promoveaza tare! Sigla a fost schimbata in ultimul timp! E mai frumoasa acum! Si potcoava, parca e europeana!

MUZ TV! Au mai adaugat elemente la sigla ruseasca si hopa...Moldova!


Daca cineva doreste sa mai descriu si alte sigle, sa ma anunte prinntr-un comment mai jos! Va multumesc! Astept comentariile vostre, descrierile siglelor cum le vedeti voi si mai multe! Sper ca am fost cat se poate de corect fata de televiziunile mentionate mai sus! Nu doresc sa capete cineva ura fata de mine asa ca tot ce am descris aici este doar un pamflet!

| Vadim Zgherea 2010

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu