9 iulie 2010

Din dragoste!

Poate in dragoste placerea e mai mare...insa dragostea poate tine uneori de trecut! 
"Stiu ca ma intelegi foarte bine, eu tin mult la tine, viata mea ar fi un nimic fara tine...dar...soarta a facut sa nu fim impreuna"
Soarta e vinovata...insa lainceput...descoperi ceva inedit in persoana de alaturi, ii vezi interiorul, asa cum este, nu te legi de prejudecati, nu auzi de nimeni, esti in lumea ta, in raiul tau.

Poate pentru unii dragostea e doar o legatura de "rudenie", ca impreunare sau altceva, insa sensul, este ascuns in taina sufletului. Este inchis in safeul ce doar un im poate sa-l deschida. Este pierdut in timp si descoperit in vreme, limitat in ore insa dulce in dragoste! Totul depinde de iubire. Tot ce faci, tot ce simti, tot ce atingi, chiar si tot ce spui. Cuvintele uneori sunt de prisos, acolo unde exista dragoste!Suferinta unui indragostit este mai grea decat pierderea unui lucru, este infinitul iubirii...pierderea sperantei in dragoste! Totul depinde de dragoste! Totul...

Uneori inima ne duce spre o tainica jumatate..uneori inima ne joaca feste! Trebuie sa suportam, sa simtim iubirea, altfel, nu traim!

Unele fragmente din text sunt din viata reala! Ideea a fost inspirata de buna mea prietena, Lena, carei ii multumesc!

| Vadim Zgherea 2010

1 comentarii:

Lena spunea...

sa suferi in tacere este unica lectie care face sa o invatam in aceasta viata!

Trimiteți un comentariu