3 septembrie 2011

Cei mai buni PR-iști! Iată care-s!

imagine de pe aradon.ro
Mereu am considerat că profesorii au ceva specific, căci cei din alte profesii uneori nu-i înțeleg pe dascălii noștri. Un prof (cum e la modă acum) poate fi considerat cel mai bun om al publicității, din cauza că știe cel mai bine cum să influențeze asupra mulțimii. Cred că cei care lucrează în domeniul publicității ori trebuie să ia exemplu, sau să se conducă după normele și tacticile după care lucrează un profesor. De ce? Vă spun chiar acum!

Spre exemplu, se lansează un produs nou pe piață, să luăm un produs alimentar, o apă cu gaze. Nici un banner, nici on spot, nimic! Toți profesorii, sau măcar 50 de profi au ca condiție să le spună copiilor despre apă ca și cum ar preda o lecție, sau chiar apa aia să se conțină în lecția de Chimie, ca experiment. Păi, peste noapte vânzările acestui produs vor crește simțitor, producătorii cred că vor rămâne în șoc după influența dascălilor. Ei au puterea de a învăța, ceea ce nu poate fiecare. Orice copil, elev, student, chiar și cel corigent, ascultă de profesor într-o oarecare măsură, unii mai mult, alții mai puțin. Așa că influența dascălului asupra fiecărui student și elev în parte este foarte mare. Uneori ții minte mai multe lucruri spuse de profesor decât de părinte, pentru că pe primul îl vezi o perioadă mai scurtă, părinții însă ai ocazia să-i vezi mai des. Căci, e testat că orice om ține mai repede minte un loc nou decât cel obișnuit.

DEPUTAȚII<PROFESORII
Susțin ideea că profesorii trebuie să aibă salarii mai mari ca deputații. De ce? Fiindcă de la deputați avem 0 folos, dar profesorii ne dau carte, ne învață. Dacă prin viață nu ești influențat de un profesor, devii un nimeni. Însă dacă dascălii te învață măcar ceva, deja ești o personalitate aparte!

Profesorii sunt, pentru o perioadă, ca niște părinți pentru noi! Aveți grijă de ei! Cu stimă și respect, Vadim Zgherea!

Vă mulțumesc!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu