5 martie 2011

Jurnal TV şi prostia!

Nu bag aici şi Muligambia, dar ea ar trebui să fie acum în plină sărbătoare, căci acolo se sărbătoreşte prostia, nu?! Jurnal TV prea mult a mediatizat aceste prostii ce le vedem astăzi la ei, prea multă laudă pentru aşa ratare!
Ce fel de filme licenţiate dacă ei le-au cumpărat, cred eu, de la ruşi. şi au pus traducere cu subtitrări în română? Asta arată că nimeni de la Jurnal TV nu cunoaşte limba engleză, deşi credeam că măcar ei v-or aduce un know-how în Moldova, însă m-au dezamăgit mai mult decât când făceau ştiri! Nu înţeleg unde se v-or duce jurnaliştii ce nu mai au emsiuni sau chiar postul de lucru de la Jurnal Trust Media?! Singurul lucru care îmi place la toată acestă mare tigaie cu prostii marca Jurnal TV este grafica promo-urilor, e făcută cu cap, restul e 0 (zero), nimic, şi spun asta ca telespectator.
Am înţeles că v-or avea şi site nou, dar încă tot "greutatea" html o văt pe www.jurnaltv.md! Nu înţeleg de ce au ales ca pe 5 martie să facă această schimbare dacă nu au gata totul pentru acest refresh? S-au gândit târziu, au făcut toul din grabă şi nu au făcut bine deloc. E un mare ghinion pentru acest trust cu nume, care îşi face reclamă negativă, singur, cum un fotbalist ar da gol în poarta echipei sale! Aşa că nu prea văd viitorul Jurnal TV, văd doar o pată, cu multe culori, dar cu capăt.

| Vadim Zgherea 2011

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu