16 februarie 2011

Jurnal TV şi scobeala în nas!

Ce fel de seriale v-om avea din 5 martie la Jurnal TV? Ne jucăm de-a televiziunea aici? Nici nu a trecut 1 an de la lansare, că această aşa-zisa "PRIMA TELEVIZIUNE DE ŞTIRI DIN MOLDOVA" a făcut vre-o 3 sau chiar 4 schimbări în program, structură, gen, specie, sex, design şi alte nulităţi de factori ce nu prea ne interesează acum. Cred că de la atâtea schimbări, peste vre-o doi ani, acest post "schimbător" de televiziune va ajunge să difuzeze filme XXX, atunci cred că v-or fi primii în rating! Sau poate această schimbare intervine din cauza că nu au mai avut ce copia de la PUBLIKA TV, inspira de la ANTENA1 şi PRIMA TV, sau cine ştie ce să mai copie de la cineva cu renume?! Poate le ajunge?
Gata Jurnal, gata mă! Moldova nu e învăţată cu atâtea schimbări! Nu ar fi cea mai bună soluţie şi idee să înscenaţi un faliment, şi să spuneţi "O seară bună!" tuturor, dar să fie pentru totdeauna? Televiziunea comercială în Moldova nu prea are bani, şi îmi pare rău că a-ţi dat speranţe tuturor moldovenilor înainte de lansare, dar, i-aţi dezamăgit! Îmi pare rău!

| Vadim Zgherea 2011

2 comentarii:

Anonim spunea...

grele romana, grele. invata gramatica, si mai apoi apuca'te sa critici posturi de televiziune.

Unknown spunea...

o fi, stiu ca gresesc la scris, cu totii o facem! scriu prea repde pentru a mai controla dupa! lucrez asupra acestei greseli! dar cu gramatica o duc destul de bine!

Trimiteți un comentariu