25 decembrie 2010

Cum întâlnesc Crăciunul şi Revelionul televiziunile din Moldova!?

Să le luăm pe rând. Mie, să fiu sincer, îmi place mai mult Crăciunul din acest an, decât cel din anul trecut, asta la nivel de pregătiri! Companiile media de la noi au fost în toul pregătirilor în ultimele săptămâni, azi, însă, am văzut rezltatul!

PUBLIKA TV. Frumos. Dacă să dau o notă, ar fi 9,75. De ce? În primul rând e o televiziune de ştiri, nu putea să facă show extrem! Designul e atrăgător. Dacă Jurnal, despre care v-oi vorbi mai târziu, s-a bazat pe designuri mai noi, ceva de genul Moda anului 2010, PUBLIKA s-a lăsat influenţată de ceva mai tradiţional. Ceea ce mi-a plăcut foarte mult! Fulgii din regiunea logo-ului sunt adorabili. Deşi, au şi ei un minus! Fundalul gri de după logo. Da, la ştiri se permite, că intră în design, dar în general, e în plus. Se putea şi mai binişor! Oricum, restul chiar îmi place! Cum am spus, 9,75!

Jurnal TV. Ăştia s-au dat cu totul în iarnă! Bravo! Designul burtierelor, al logoului, dar şi multe alte mărunţişuri, e frumos! Îmi place că logo-ul lor e flash, adică, merge ceva pe el! Deasemenea burtierele, au îngheţat, semn că e frig la Jurnal! Dar, un lucru nu-mi place! Publicitatea, adică cartonul video. Este unul, în care, adică, e scris un an, parcă e 2011, dar acolo se găsesc doar un 1 şi doi de 0. Şi nu prea înţeleg ce vor să spună! La ei mai observ că iarăşi se inspiră, să nu zic, copie, de la PUBLIKA! Imnul! Au văzut că PUBLIKA a făcut imn la campania "Dăruieşte o poveste", hop şi ei, să nu rămână în urmă, au băgat imn de iarnă! În imn se văd şi imagini unde jurnalişti de-ai lor înregistrează cuvintele într-un studio audio! Deşi, imnul nu e prea reuşit nici ca muzică, nici ca videoclip. Cel de la PUBLIKA, din campania menţionată mai sus, mi-a plăcut şi îmi place taaaare mult! Deci, să dau notă şi celor de la Jurnal pentru chin, e un 9,00!

PRO TV. Ei, că nu pot schimba nimic în design, au făcut doar campanie. Bravo! 8! Nu pot compara cu Jurnal şi PUBLIKA!





PRIME. Emisiuni obişnuite, invitaţi speciali. Atâta tot. Poate ei sărbătoresc pe 7 ianuarie? Nota 7!


Moldova 1. Campanii, concerte, emisiuni triste în studiouri vechi şi banale. Mai trebuie mult de lucrat asupra acestui post! 6.50! De trecere totusi, nota!


NIT. Nu mă uit la el, însă, azi, butonând posturile la TV, am văzut că au logo 3D. E bun! 5!



Restul nu au dat examenul! Vedem ce fac în perioada de restanţe! Mulţumesc!

| Imagini: Moldtelecom.md
| Vadim Zgherea 2010

1 comentarii:

Anonim spunea...

Va sfatutuiesc sa urmariti si televiziunile din Romania : TVR 1, ANTENA 1, NATIONAL TV, REALITATEA TV, TARAF TV, FAVORIT TV.

Pentru cine este abonat la o societate de cablu tv din Moldova.

Trimiteți un comentariu