1 august 2010

Un fel de Copy Paste...sau Ce sa mai copiem de la PUBLIKA?!

Inainte de a citi va rog mult sa atrage-ti atentia ca nu acuz pe nimeni de plagiat. Dupa parerea mea cam au multe lucruri in comun, insa la Jurnal ele au aparut mai tarziu.


Copy.Paste.Gata! Wow ce frumos arata! Si nu credem ca cineva isi va da seama ca e furat! Cam asa replici cred eu ca se auzeau in cadrul Jurnalului dupa ce, nu prima data, au mai schimbat din grafica. Au introdus burtiere noi, frumoase, si la sectiunea crawl au mai lucrat, au facut imbunatatiri. Insa la adaugarea unei noi optiuni au muncit mai putin, cer eu. News Alert! Despre asta vorbesc. Daca fiecare isi aduce aminte, pentru prima data in Moldova optiunea News Alert a aparut la PUBLIKA. La randul sua, PUBLIKA a descris asa aceasta otpiune, ca ea este specifica tuturor televiziunilor, intr-o editie a emisiunii Culise. Dupa cate ma gandesc eu, cei de la Jurnal, auzind aceasta, au adaugat si la ei aceasta optiune, si acum se gandesc ca au facut corect si ca nimeni nu ii va mustra pentru asta! Acum, deci, nu prea apare pe post optiunea News Alert, adica, la PUBLIKA in ultima saptamana au fost aproximativ 5 News Alert-uri, la Jurnal-0. Sa continuam cu laudele, asa ca trecem la inca o schimbare a Jurnalului. Vazand ca studioul PUBLIKA este un studio in care se vede live cum lucreaza fiecare, sau macar o buna parte din angajati, au decis si ei sa arate lumii ca lucreaza. Ii inteleg, toti lucreaza, dar nu e necesar sa arati lumii ca chiar lucrezi. Asa ca din ziua in care au implimentat noi burtiere si un nou stil al designului, daca nu gresec, au inceput a prezenta jurnalele scurte, ca la ei sunt cam prea multe, langa un monitor, dar in spate se vad cativa tineri ce, saracii, zile intregi, pana pe la ora 24 tapteaza ceva, lucreaza, se misca. Ca la PUBLIKA, acolo la fiecare emisiune, exclus stiri, se vede regia de emisie, jurnalistii dar si restul cum lucreaza, asa e conceptul. Jurnal insa vrea sa isi schimbe conceptul la jumatate de drum, daca inteleg corect. Mai jos sunt imaginile cu News Alert si prezentarea tinerilor cum lucreaza. Dar eu doresc sa reamintesc ca prin acest articol nu doresc sa acuz pe cineva, poate ceea ce au facut ei nu tine de ceea ce am criticat eu aici. Astept doar comentarii, critici la critica, dar si multe alte vorbe bune, sau tot ce va trece prin cap! Multumesc!





| Vadim Zgherea 2010

3 comentarii:

Ion Calalb spunea...

da eu stiu cine este in spate, acel biat :D

Vadim Zgherea spunea...

pai cine e?

Napocel spunea...

Publika este prorus. Are angajați extremiști comuniști, românofobi, unul din ei Oleg Cristal. Natalia Morari este penibilă cu dicția sa și cunoștințele de limba română. E un canal jalnic.

Trimiteți un comentariu