16 iunie 2011

+1, şi încă unul!

Imagine: Jurnal.md
Uuuuuuuu, uuuuuuuuu Barbara Streisand!!! Aşa strigam, aşa cântam, aşa dansam! A fost bine, pozitiv, fără acuzaţii, liberi, fără probleme pe cap, fără complexe, simplu, am dansat pentru a îndemna la VOT! Hai şi tu, la VOT, hai dragă, hai nu te ruşina! Duminică ieşi, că nu-i departe, la VOT! Votează, pune ştampila aia pe buletin, şi gata! Nu ai de dus cartofi, nu ai de cules roşii, nu trebuie să depui mare efort! Trebuie, dar nu aşa că trebuie dar este indicat să îţi exprimi opinia!
Doar un retardat total, nu şi-ar exprima opinia, nu ar spune ce crede! Moldovenilor, Chişinăuenilor, Cahulenilor, voi nu sunteţi retardaţi!
Duminică de la 12:00 (se poate şi de la 11:45) de venit în Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru a dansa liber, pentru a fi activi şi a promova o iniţiativă nobilă, aşa prefer să-i spun, pentru că noi nu omorâm, nu băgăm la pârnae şi nu colorăm lumea în nuanţe politice, noi...dansăm! Dar dansăm nu că aşa ne arde, dansăm pentru a mobiliza ieşirea la VOT! Aşa că tu, dacă citeşti acest mesaj, şi eşti în sau din Chişinău, te-aş ruga să vii, să dansăm împreună pe ritmurile Barbara Streisand! Să fiţi sănătoşi! Cu mult respect şi stimă, Vadim Zgherea! Să trăiţi!

Detalii pe plus1vot.com!

| Vadim Zgherea 2011

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu