1 mai 2011

QuizTown – Orașul tău de cunoștințe online

Ca promotor, susţinător şi partener al proiectului QuizTown, public acest articol, despre un concurs extraordinar, genial şi foarte, foarte bun!

ONG-ul Smart-Expert crează un nou instrument web în Republica Moldova numit QuizTown. Instrumentul QuizTown este dedicat examinarii cunoştinţelor online, dezvoltarea culturii generale şi folosirii timpului eficient în asimilarea unui bagaj de informaţie mai mare şi mai rapid.

QuizTown este un proiect care promovează educația în rândul tuturor persoanelor cointeresate de o viață mintală sănătoasă.
Pe parcursul proiectului se va organiza semestrial concursuri pe diferite teme. Concursul va fi publicat chiar din prima zi pe site-ul oficial QuizTown şi va include întrebari din diferite domenii, cum ar fi: istorie universală, istoria românilor, economie şi finanţe, artă, cultură, filozofie, geografie etc.

Toți, de la mic la mare, ce au acces la Internet, vă puteţi înregistra în Concursul interactiv pe pagina www.quiztown.org de la data de 2 mai până pe 16 mai.

Cei intrați în concurs, timp de două luni (2 mai-2 iulie) vor fi supuși la 8 probe de cultura generală.
Cîștigătorii vor fi premiați cu aparat digital de fotografiat, Flash USB 16 Gb, Web Cam, Dictionar, Căşti cu Microfon şi nu în ultimul rînd Experienţă.

| QuizTown.org
| Vadim Zgherea 2011

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu