6 mai 2011

Public, politic, poc!

Imagine: vidu.ro
E precipitată toată această forfotă electorală. Ieri am asistat, în colegiu, la Ora Păcii, adică o altă agitare nesilită, electorală, de susţinere a fostului, deja, candidat la fotoliul de primar, Victor Bodiu, fiindcă la noi directorul e simpatizant PLDM, şi nici un partid nu a mai călcat pragul instituţiei noastre, în afară de plăcerea sa, cel puţin în ultimii 3 sau chiar 4 ani! Azi aflând că Filat se face blând pe turmă, domolind situaţia cu duritate în vorbele lui dulci, primarul meu preferat, cel puţin în acest secol, are şanse foarte mari de a fi mai departe edil. Mulţumesc lui Vlad Filat că la scos pe pierdutul ăla de Bodiu. Doar am o părere proastă despre el, nu e plăcut la vorbire, cu aere de macho băţos, şi nu se poate da în spectacol, pentru că nu are experienţă în asta. Nu de alta, dar nici un primar bun nu cred că va fi, Chirtoacă e mai pretenţios, deşi se poate mai mult, la actuala primărie. Cere cât trebuie.
Deşi ieri unul pe nume Vadim, viceministru al muncii şi protecţiei sociale spunea, susţinut de Bujor, că Bodiu e "omul potrivit la funcţia potrivită". Ca răspuns, aş replica că e "poop-ul potrivit la fundul potrivit". Însă, văd un primar bun din Dodon, detaliul său, peceremist, încurcă tot de această dată. Ar fi primul, sau următorul, dacă nu s-ar numi comunist!
Deci, politica ne strică viaţa, noi ascultăm, privim şi ne mirăm de ea! Scoatem o concluzie, Mai puţină politică! Vă mulţumesc!

9 mai - Blogul meu împlineşte 1 anişor!

| Vadim Zgherea 2011

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu