2 noiembrie 2010

Au dat buzna televiziunile în apartementele parlamentarilor sau “Ce ar fi dacă…”

M-a lasat portret un material al lui Eugen Luchianiuc postat pe blog. Asa ca am decis sa il postez si pe blog, astfel sa fie citit de cat mai multi oameni, caci e rezultatul bunei realizari al unui bloger tare bun!
Vedeti materialul mai jos:

Să ne închipuim situația: Au fost invitate M1, Pro, Publika, Jurnal și Nit în apartament la un deputat AIE. Fiecare va face diferit.

M1 va face un material sec, de la ușa apartamentului. Nu va avea posibilitate să ajungă mai departe fiindcă cablul de la microfon este scurt iar camera este foarte grea pentru a fi dusă prin apartament, chiar dacă el este mare și spațios.

Pro va face un material interesant despre atmosfera din apartament dar va încerca să găsească o "stafidă de pe tort", ceva de genul perna de la Armani pe care doarme câinele proprietarului sau periuța de dinți aurită.

Publika va face live, de 2 minute. Pregătiri vreo 10, "othodniak" încă vreo 5. După asta vor face câte un reportaj din fiecare cameră, antreu și din WC și baie. Un ultim reportaj va fi filmat de la balcon. Cameramanul jos, iar reporterul la balcon. Extrim.

Jurnal va face exact ceea ce face Publika, adică vor repeta mișcările sau vor face live în aceeași clipă. Un fel de 2D. Asta în cazul în care apartamentul nu aparține unui deputat din PD. Dacă deputatul e democrat atunci vor face reportaj doar despre ceea ce are în căldarea de gunoi.

Nit va scoate din WC tot rahatul care a fost "emis" de stăpân în ultimul an. Îl va analiza minuțios, va vedea ce a mâncat bun proprietarul în ultimul an. Ei în asta sunt specialiști, în scormonirea rahatului.

O seară bună tuturor.

| Preluare: Eugen Luchianiuc Blog
| Imagini: Carpati.org, Eugen Luchianiuc Blog
| Vadim Zgherea 2010

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu