22 august 2010

Perle din televiziunea moldvoveneasca

Hoinarim pe net...privim televizorul...observam tot felul de poante care ni le pun la dispozitie cei din spatele ecranului. Iata eu, acum, vreau sa va dau cateva exemple, foto, din situatia, la prezent, a multiubitelor noastre televiziuni. A iesit, nu stiu cat de intamplator, un top 5 al fazelor bizare de la tv.

Deci, pe locul 5, e NIT! La ei poanta e putin mai mica ca la celelalte. Sau Google Translate nu stie ce inseamna "Резонанс", asa ca nu a putut traduce in romana acest cuvant!

Locul 4 il merita de data asta PRO TV CHISINAU! Bravo! Ei au asa o emisiune, luni la ora 21.00, se numeste "". Nu degeaba am pus-o intre ghilimele, ca sa stiti macar titlul.

Pe locul 3 sta nemiscat controversatul post de televiziune PRIME! La ei emisiunea "1-a sursa cu Vitalie Condratchi" se mai numeste "Sport. Campionatul Rusiei...", si inca au mai impartit asta la toate siturile cu program tv.
Pe locul 2, Moldova, ai televiziune! PUBLIKA deci! Pe site vedem ca inca, pentru ei, mai ruleaza Campionatul Mondial de Fotbal, cu Sandu Grecu!
Meritatul loc 1 il are Jurnal TeVe! Sau cum era scris intr-o burtiera de-a lor "Jurnal TeVrea Presedinte!" Eu m-am folosit de burtiera lor, pentru idee. La ei vad doua greseli. Una pe micul ecran, vorbind de burtiere, si una, ca la ei pe site deja de mai bine de o luna "Jurnal TeVrea Presedinte" e Hot News! Bine ca nu l-au pus in Breaking News sau in cel mai rau caz News Alert!



Click pe imagini pentru a le vedea in intregime!

Deci, as mai vrea sa vorbesc despre perle din televiziune si alta data. Daca cineva detine imagini (foto, video) si doreste sa la posteze, ofer spatiu pe blogul meu. Ma contactati la adresa: pubuniversfm@gmail.com

| Vadim Zgherea 2010

2 comentarii:

Ivan Goncearuc spunea...

Cam supte din deget Vadime :D
Cu Mondial cu Sandu Grecu ai dat-o-n bară! Acolo e vorba despre arhiva emisiunii :D

Vadim Zgherea spunea...

Pai sa fie plasata intr-o pagina speciala pentru arhiva..nu pe prima pagina!

Trimiteți un comentariu