25 august 2010

Design exact al burtierelor...sau cum sa ne facem televiziunea mai stilata!

De ceva vreme Mesagerul de la Moldova 1 arata altfel...asta toti o stim! Sigla lor deasemenea a fost supusa deja de 2 ori schimbarii..adica azi am mai observat o schimbare..cea de-a 2-a. Inteleg ca Moldova 1 vrea sa fie mai stilata, sa aarate a mai BBC...sa ne placa ce vedem, insa asta nu inseamna ca la toate posturile trebuie sa avem aceleasi burtiere. Prima data, genul de mai jos de burtiere, l-a implimentat PRIME in PRIMELE STIRI. Urmatorii sunt cei de la 2 plus cu Reporter...inteleg, o companie, se permite asa ceva.



Acum insa vad o copiere a burtierelor PRIME si 2 plus la cei de la Mesager, Moldova 1. Ce sa inteleg prin asta? Initial aveau burtiere cam urate, asa ca, cred eu, s-au gandit sa mai schimbe ceva in stil. Insa schimbarea lor e cam anapoda. Au uitat sa faca un lucru foarte simplu si concret...sa scoata sau sa mute ceasul de pe ecran. Unele titluri ale burtierelor nu pot fi citite din cauza acelui ceas, nestilat, daca totusi vorbim de stil.


Si inca ceva. Cei de la PRIME deja la majoritatea emisiunilor implimenteaza genul de mai sus de burtiere. Recent am vazut burtiera emisiunii "1-a sursa cu Vitalie Condratchi" care insa este mai urata decat cea de la PRIMELE STIRI.

| Imagini: Capturi: www.prime.md, Blogul lui Eugen Luchianiuc; img.9am.ro
| Vadim Zgherea 2010

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu